Nämä tulivat jo aikoja sitten, mutta koska osallistuin neljään erilaiseen tagiin - ajattelin ensimmäisen tagi postin saavuttua odottaa että kaikki tulevat ja laitan niistä sitten kaikista kerralla kuvan ja selittelyt. Tässä on kuitenkin vain kolmesta, jostain syystä ei ole yksi tullut vieläkään. Vaikka näihin kaikkiin osallistuin jo joskus Tammi- Helmikuussa.

Ensimmäisessä kuvassa on Pink Stuff tagin postit. Viisi kappaletta Hello Kitty kirjepapereita, yksi on käännettynä väärinpäin että hieno takapuolikin näkyy. Yksi liuska Mansikka-Marja tarroja. Yksi vaaleanpunainen kirjekuori. Kaksi läpinäkyvää Hello Kitty kirjekuorta ja Neljä Ystävänpäivä kirjekuorta. Selvästikin lähettäjä oli nämä pakannut matkaan jo Helmikuun alussa. Sain kuitenkin vasta Maaliskuun lopussa. Yhtäkaikki: Tykkäsin oikein hurjasti.

Kuvassa on myös Yarn tagin satoa. Toivoin Limen sävyistä lankaa ja sitä myös sain. Tuo on aivan ultra pehmoista ihanaa Bernat Softee Chunky-lankaa. En ole vielä keksinyt mitä siitä tekisin mutta jotain aivan varmasti teen. Kanadalaista lankaa.

504684.jpg

Seuraavassa kuvassa on lajitelma ihania erilaisia servettejä. sellaisesta tagista jossa sai antaa muutaman toiveen josta sitten lähettäjä valitsee jonkun. Vähän kuin ylläripostia siis. Mulla oli yhtenä vaihtoehtona erilaisia lautasliinoja. Nämä on tällaisia ihania pääsiäis aiheisia. Suosikkini on tuo Lammas tuossa keskellä. Näillä voi sitten tuunata jonkun purkin taas. ;)

504685.jpg