Meillä ohjaustoiminnan koulutusohjelmassa opettajat ymmärtävät erilaisia oppimistyylejä, jotkut ovat kuuntelijoita, jotkut katselijoita ja jotkut tekijöitä. Jostain kumman syystä meitä tekijöitä, eli tekemällä oppivia on Okoissa varsin paljon. Niinpä luennoilla kuuluu kaikenaikaa muistiinpanokynien ja paperien lisäksi puikkojen kilinää. Metallisten, puisten, muovisten ja bambuisten puikkojen. Joillakuilla kulkee mukana myös virkkuukoukku, ja toisilla jopa kinnasneula! ^_^

Tässä opiskelemme pedagogisen ohjaustoiminnan saloja - kuten näkyy.
Erityiskiitos kanssaopiskelijoilleni, joiden ihania kätösiä ja langankäsittelytaitoja sain tallettaa! <3


Näillä bambuisilla puikoilla syntyy kenties mukava villasukka harmaasta langasta.

  
Mitäs virkkuukoukulla saa taiottua? Selvästikin hiuksiin kiinnitettävä kukkaiskoru!?


Ja tässä tanssitetaan kaunista oranssia - ihana valinta! <3


Hui! Tässä neulotaan jotain huimaa kokovartalosukkaa? Bambuisten puikkojen kaveriksi näyttäisi livahtaneen yksi väri-raidallinen puupuikkokin. ;)


Pilvenvärinen putkisukka! <3 Näiden käsien omistaja ei itse kuulemma kovasti väristä välitä, mutta tuollaisilla unisukilla saa nähdä varmasti höyhenenkevyitä unia!



Tässä näyttäisi työ olevan vielä niin alkumetreillä, ettei oikein ota selvää onko se lintu vai kala.. sisäpiirin tiedolla voin kuitenkin leveillä, sillä tiedän tekeillä olevan lapsen junasukat. xD



Tämän työn kädet olivat ehtineet jo livahtaa kahvitauolle, mutta kuvan nappasin, sillä tässä syntyy mielestäni niin kivaa raitapintaa. Ja kyllähän tuo taustalla oleva sarjis-kantinen muistikirjakin ansaitsee oman huomionsa! ;)



Sammalenvihreä lanka muuttuu taitavissa käsissä pienen puisen neulan avustamana neulakintaaksi. Hauskan näköistä pintaa syntyy tällä tekniikalla.

Tällaisia tunnelmia meidän, okojen, keskuudessa koulussa.
Kesällä on taas valintakokeet, joten saamme lienee nelisenkymmentä uutta hääräävää käsiparia joukkoomme.

Love, Pia

ps. saa arvata mitkä tekevistä käsistä kuuluu allekirjoittaneelle.. ;D