Nyt vihdoinkin minäkin saan tämän palkinnon. Niin moni sen on jo saanut, vaan minä en. Mutta Tarkku-äitini sen sitten minulle ojensi. Kiiiiiitos. Olen tosi otettu tästä palkinnosta.

Edit 7.11. klo 23:45 Sain tämän palkinnon nyt myös Josemarialta, oikein mieltä lämmittävää. Kiitos hyvin suuresti.

2004305.jpg  

Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat
tässä.

En sitten tiedä ketkä kaikki tämän palkinnon ovat jo saaneet jotain toista kautta, mutta valitsen viisi palkinnon saajaa siitä huolimatta. Joten toivon että jokainen saaja mainitsee blogissaan saaneensa palkinnon myös minulta. Vaikka olisi sitten kuinka mones.

1. ArjaL - Ihanan usein päivittyvä blogi, ja mikä ihaninta päivitykset ovat aina toinen toistaan ihanampia keräilykortteja.
2.
Tintti - Erittäin inspiroivia ja kauniita kortteja.
3. 
Sammacco - Mukava uusi tuttavuus. Kivoja juttuja ja mukava seurata.
4.
Miia - hauskoja kuvitettuja juttuja eläimistä ja luonnosta.
5. 
Tia - hienoja kuvia ja mukavia askartelujuttuja.

Tällaiset ihanat blogit saa multa tämän palkinnon. Toivottavasti se ilahduttaa.

-Pia